Installation issues

Trouble getting to da choppa'? Ask here or email us.

Installation issues

Postby warex3d » Thu Aug 14, 2014 8:03 am

Hi, my English is very bad. I'm having some installation issues.

I'm using 3ds max 2013 - Windows 8.1
First of all I just can't drag-and-drop the .mzp file, it just doesn't work, I disable the "run as administrator" and still not working.

Then I tried to install via "run scrip" and a error appear (attached)

Thanks!

Image


Image
warex3d
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 14, 2014 7:59 am

Re: Installation issues

Postby warex3d » Thu Aug 14, 2014 12:28 pm

Image
warex3d
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 14, 2014 7:59 am

Re: Installation issues

Postby milkywaif » Fri Aug 15, 2014 11:28 pm

Maybe it's some kind of localization issue. Better use English(US) in region and language settings.
milkywaif
 
Posts: 9
Joined: Tue Oct 01, 2013 4:04 pm

Re: Installation issues

Postby warex3d » Sat Aug 16, 2014 9:54 pm

milkywaif wrote:Maybe it's some kind of localization issue. Better use English(US) in region and language settings.


Thanks for answer me. I have all my pc settings using English. Theres any way to install the files manually?

Here it is another error, seems a dotNET related, I have the last version 4.5 :cry:
Image
warex3d
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 14, 2014 7:59 am

Re: Installation issues

Postby hilalgfx » Wed Sep 03, 2014 5:57 am

same thing happen to me I cant get it to work

mzp.run doesn't work when droop in to max 2014

plz somebody help
hilalgfx
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 03, 2014 5:48 am

Re: Installation issues

Postby renatokg » Sat Sep 06, 2014 1:35 am

Same problem here!
Any clue??
Please....
renatokg
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 06, 2014 1:32 am

Re: Installation issues

Postby Clemzy » Wed Sep 17, 2014 5:06 am

Hi guys

3ds Max 2013 pack 6 Windows 8.1 64bits

So It manage to install it with the "run script" when i launch with admi right but 1 first with the version 1.0
then i "run script" with version 1.0174 and it update and crash at the end but when i relaunch 3ds max and press Y it s appears :D

I do hope it will work for you guys, or at least someone from atk respond to you ...
Clemzy
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 17, 2014 4:57 am

Re: Installation issues

Postby warex3d » Mon Sep 22, 2014 10:28 pm

Clemzy wrote:Hi guys

3ds Max 2013 pack 6 Windows 8.1 64bits

So It manage to install it with the "run script" when i launch with admi right but 1 first with the version 1.0
then i "run script" with version 1.0174 and it update and crash at the end but when i relaunch 3ds max and press Y it s appears :D

I do hope it will work for you guys, or at least someone from atk respond to you ...



Still not working. Where is version 1.0?
warex3d
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 14, 2014 7:59 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron